Cliquer pour plus de produits.
Aucun produit n'a été trouvé.
×

Fietsen in Picardisch Wallonië

Auteur : Pierre Pauquay
Parution : 17/03/2016
Pages : 123
Format :14,5 x 21,5 cm

Lire la suiteShow less
12,17 €
Derniers articles en stock
Référence:
9782507052737
Ajouter à la liste de souhaits
You may also like
Description

24 fietstochten van 5 tot 145 kilometer

Picardisch Wallonië, gelegen in Henegouwen, staat bekend om zijn talrijke wandel-, fiets- en paardrijroutes doorheen zijn twee natuurparken en authentieke sites.

Een gloednieuw netwerk van knooppunten van 1.600 km nodigt jullie uit de regio op de fiets te verkennen. Met zijn tweetjes, onder vrienden, met het gezin: het netwerk is geschikt voor alle niveaus en verlangens. Jullie verkennen de bossen, vlaktes, heuvels en dorpen langs autovrije routes en over kleine landweggetjes en jullie zullen de mooiste landschappen van Picardisch Wallonië ontdekken.

Picardisch Wallonië is synoniem voor een honderdtal ambachtelijke bieren, een ruim aanbod van eethuisjes en restaurants, tal van feestelijkheden en een uniek erfgoed: Doornik met haar kathedraal en belfort, Lessines, Ath, Belœil, Pairi Daiza, enz. Kom u tijdens een dagtrip of een weekend lang herbronnen in picardisch Wallonië.

Pierre Pauquay is journalist van opleiding en is de auteur van verschillende gidsen, die alle tijdens de Renaissance van het boek zijn gepubliceerd. De laatste twee, de Gids van de Provincie Luik en de Gids van de Balades à vélo en famille. Pierre Pauquay schreef ook de gids Les Forêts d'Ardenne. Acht bosmassieven met onvermoede charmes.

Lire la suiteShow less
Détails Produit
9782507052737

Menu

QR Code

Paramètres

Cliquer pour plus de produits.
Aucun produit n'a été trouvé.

Partager

Créez un compte gratuit pour utiliser les listes de souhaits.

CONNEXION