Cliquer pour plus de produits.
Aucun produit n'a été trouvé.
×

Fietsen in de Provincie Luik

Auteur : Pierre Pauquay
Parution : 17/03/2016
Pages : 250
Format :14,5 x 21,5 cm

Lire la suiteShow less
13,11 €
Derniers articles en stock
Référence:
9782507053765
Ajouter à la liste de souhaits
You may also like
Description

20 fietstochten van 13 tot 40 kilometer

Op de grens van Noord- en Zuid-Europa, van de Germaanse en Latijnse werelden, vormt de provincie Luik een smeltkroes van culturen en landschappen, die u met deze gids op de fiets kunt ontdekken. Diep in valleitjes verscholen dorpjes, romaanse kerken, dalletjes met woeste beken en de mysterieuze Hoge Venen: er valt hier voor iedereen iets bijzonders te ontdekken!

De gezellige Provincie Luik is ook rijk aan heerlijke streekproducten en talloze lokale producenten die u terugvindt in deze handige gids. Het concept? Een fietstocht combineren met de ontdekking van streekgebonden producten, restaurants en accommodaties die aan of vlak bij de route te vinden zijn.

Pierre Pauquay is journalist van opleiding en is de auteur van verschillende gidsen, die alle tijdens de Renaissance van het boek zijn gepubliceerd. De laatste twee, de Gids van de Provincie Luik en de Gids van de Balades à vélo en famille. Pierre Pauquay schreef ook de gids Les Forêts d'Ardenne. Acht bosmassieven met onvermoede charmes.

Lire la suiteShow less
Détails Produit
9782507053765

Menu

QR Code

Paramètres

Cliquer pour plus de produits.
Aucun produit n'a été trouvé.

Partager

Créez un compte gratuit pour utiliser les listes de souhaits.

CONNEXION